Wednesday 21 April 2010

guzate mame

Ja polako otvorila oči kao guzate mame što sam ja osjetio Dawn preklapanje polako na moj hard penis. Ja hummed u zadovoljstvo neka znaju sam bio budan, a ona odmah tobogan moj penis svi put u usta njezina. Ona moaned oko nje kao njezin jezik je radio oko moje stvrdnuto dužine. Ja protezala ruke kao ona me izvukao iz usta i počela sisati na moju smjenu su njezine ruke polako Pomilovala moj štap. Ja nuzzled u krevetu kao ona slurped na moj lopte, jednu na njega, prije povratka u moj penis i jebeni joj grlo s njom, bobbing glavu gore i dolje brzo, delikatna joj prste moje zadirkivanje lopte. Ja moaned kao ona zamotan joj jezikom okolo u i okrznuo nježno zubima.

"Ahhhh da zore, idem da se sperma!" Ja panted out, znoj procjeđivanja iz mog čela.

Radila je s obnovljeni napor, siše sisate mame na moj penis, očajan za okus moja sperma koju sam opovrgnuo ju noć prije. Sam održao svoju glavu dolje kao JA je došao, gađanje više puta u njezinu čeka usta. Ona moaned kao što sam panted, pokušava uhvatiti moj dah, i to pili dolje sa gotovo bez napora. Ona izdvajali joj glavu i lizali joj usne, savoring okus. Ona mi se nasmiješio prije nego što je postavljen dolje na koljena pored kreveta, glave prema dolje.

"Hvala vam majstor za mene dozvoljava sisate jebaciceda Vam zadovoljstvo", rekla je tiho, njezin glas napuni očito požude. Sam ustao i ispružio tijelo moje Dok zora gledala, oči su joj studira svaki moj mišić. Ušao sam u tuš i okrenuo ga na, i čekati da se lijepo i toplo, a ona je potom na rukama i koljenima.

"Nemojte misliti da sam zaboravio guzata mama što sam obećao sinoć djevojčura, rekao sam s autoritetom. "Vi ćete biti kažnjen solidarno i danas. Dok sam tuš, ići napraviti moj doručak. "Ona je klimnula glavom i lijevom puzeći. Sam ušao u kupaonicu i uzeo brzi vrućim tušem. Ja zgazi nakon desetak minuta i ja sušene off i ušao u spavaću sobu i vidio zore mi nudi tanjur slanine, tost, i jaja na doručak u krevetu tablici, sa mojim jutro čaj. Okrenuo sam tuš na hladno i imala ju je tuš kada, uzimajući moje suhe cum od sinoć iz svoje lice. Ona je obasuo brzo, sama dobivanje čiste prije sisate plavusenego što je sušeno off i indeksirao natrag u kao što sam završio moj doručak, stavljajući ploče na pod s jednim komad tosta i neki komadići slanine. "Jedite se, ti si idući u morati snagu."

Dawn lizali ploče čist kao psa bi.

Ja otvorio noćni ormarić, a ona je gledala i izvadio plug velik uporište i neki lubrikant. Ona se proguta teško kao što sam naredio joj da preko zavoja. Ja lubrikant joj pukotine, a zatim uključite prije nego što sam ga sisata mama staviti u nju. Ona je blagi jaukati kao što sam gurnula ga svi put in "Ne diraj svoj pussy psa." Rekla sam uz tijelo. "Ili će dobiti svoje kazne daleko teže." Ona whimpered u skladu.

Sam joj nagnut nad krevet i odlučilo se za veslo guzate devojkeopet kad sam dobio SMS poruku na moj telefon. Ja zrcaljeno ga otvorite kao što sam odvodom joj dupe lagano s njom. Budite tamo u pola sata, bio je sve to rekao. I nasmijala kao što sam počeo da joj dupe pljuska s lopaticama, dajući joj snažan trideset spanks, računajući od njih polako kao ona whimpered u boli, oči su joj se suze u njima, magarca tamno crvene boje. Stavio sam dolje lopaticama guzate i sisate mame kao ona panted u mješavinu patnje i užitka, i zapalila svijeću sam uzeo od noćni ormarić. I neka voska rastopiti, za desetak minuta prije nego sam nastavila da prelijte to sve preko leđa i magarca, posljednji je na nogama. Ona povika u bol, a onda napokon opušteno kao osjećaj pečenja ode.

Sam napustio sobu i donio jednu od drvene stolice iz blagovaonice i ček moj sat, deset minuta dok ona dođe. Sjedio sam Dawn dolje u stolicu te je uzeo uže, čvrsto vezali joj to, testiranje čvora kako bi provjerili da ona ne bi mogla pobjeći. Ja sam šutio jer sam priložen joj bradavicu stezaljke da joj i na kraju je pitao: "Učitelju, što ćete učiniti za mene sljedeće?" Ovdje su oci bile pune briga.

"Što god će se molim da me sisate i guzate mame kurva, rekao sam jednostavno kao kucati došao na prednja vrata. "Ah, to joj je sad!" Otišao sam u spavaću sobu prije nego što je mogla reći ništa at svi, joj lice u šoku.

JA je otišao do ulaznih napaljene klinkevrata i tamo je bila, Claire. "Hej sexy, rekao sam s nestašne smiješiti.

Ahahaha ... znam im malo zafrkavati, komentirajte ako želite ... više