Wednesday 19 May 2010

sisate mame

Моје име је Клајд и ја сам неваљала спанкед је Плантагенет, моја супруга и имају многе приче о томе. Моја супруга такође има Многи њени пријатељи преко наше куће, и они ми аплауз. Не само то, циљ Понекад sisate mame пенис и лопту појасеви ЈЕ могао бити ја.

Моја супруга такође има многа правила спустити за мене кад сам код куће. Она је порубљен моје мајице тако да само иди napaljene klinkeдоле на мом пупку. Такође сам носити дна Пиџаме Или злато салон панталоне, без доњег веша. На тај начин је лакше за мене аплауз.

Не само да сам испред и спанкед пријатељи моје супруге, ја сам такође има за циљ милкед. Често морам да Станите испред жену сам управо рекао, и нека јој мене аплауз. Након тога, на повратак милост, моје руке су осигурани иза мојих леђа, и морам да ставим главу између њиховог guzate mame Оставштина и коришћење уста и језик да "дају 'задовољство их.

Мислила сам да сам се има добра замена за моју жену и њене пријатеље Када сам ставио жена по имену госпођа Морин на "Бијело Дугме", а она је читао моје прице и жртву део ИМАЛИ коментарисао их. Гдја Морин имао неке идеје да је мислила да моја супруга ће бити интерессее у. Прво, она је хтела слике од мене кад сам не подигне. Такође сам рекао да моја жена Морин ме воли чисто Обриј да се тамо доле.

Када госпођа Морин видео слике, она би требало да "Рекла ми шта да радим за моју жену. Она ми изгледа линк на страницу која мушког целомудрености уређаје продате. Испрва је СоундЕдит врло страшно за мене, guzate devojkeпили више сам читао о томе или "Зар не звучи тако лоше. Мужјаци имају тенденцију да се играте и варали своје жене када је одвојен од куће. То би један начин бити да сам могао да "докаже да моја жена то сам потпуно веран својој жени. Такође, било zgodne mame би "да моја жена још већу контролу над мојим животом, као под.

Тако да сам разговарао са својом женом њега, па смо гледали на различитим уређајима. Будући да сам мали када се не усправно, уз помоћ госпође Морин, одлучили смо да би ЦБ2000. То је више од отвореног пластични кавез који иде око мог пениса, а орган или на место које прстен који иде око базе од мог пениса и јаја. Она има малу блокаде, а само моја супруга би знали ГДЕ кључ чува. Ја бих био у могућности да лако пишким док је у њега и критике од људи који Носите их су били врло добри.

Након што смо наредили ЦБ2000, моја жена хтела да ме Користи се чињеница да бих се више не додирују свој пенис. Тако да је ново правило за мене Јер ако ми је потребно је да пишким, да бих треба да идем у моју жену и замоли је да ми помогне. Моја жена би доле моје панталоне, добити наше napaljene mame специјалне теглу, и ја би да се штанд са ногама и поред моје руке иза леђа.

Да би ствари чак и више посрамљујући за мене, чак и ако јој је пријатеље, морао сам да стојиш и Пее у теглицу, а њена пријатељица guzate crnkeгледао. За Чак и више срамота, ја сам сада имао да позове Морин мој "Домаћица", и морао сам да позовем свој пенис као "мој мали Цлитти. Ја је такође био свестан чињенице да бих више на додир ", мој мали Цлитти", унца је стигао.

У сваком случају, док сам био на послу, ЦБ 2000 Стигли код куће. Моја жена имали довољно времена да се позива њена пријатељица, и их позива преко наше куће. Њени пријатељи су били веома интерессее у њој, а можда и узимајући један за својим мужевима. Дакле, пре него што су јели вечеру, моја жена је покушала на мене. Постоје различите прстенове и спацерс dlakave mame пробати, тако да је добро је експериментисао са њим Пре него што смо јели.

Након вечере, стигао брзо и њена пријатељица Да седи у дневној соби. Моја жена ме је пратио до средине собе и мој дневни боравак и панталоне су одведени Искључено. Даље, глежањ манжетне и расипач бар били везани за мене, тако да ће бити присиљена да стоји са ногама поред. Затим, мој т-схирт је скинут, и моје руке биле иза леђа осигуран. Сада сам морао да стоји овако, а моја жена се осећа око чедност уређај њена пријатељица да погледамо.

"Клајд је пријатељ" Бијело Дугме ", да sisate plavuseмисли да би то било добро за њега. Он дели са мном предлог, тако да смо га купили, моја жена је. "Ја ћу вам показати како то ради."

Онда је стави на мене испред њене пријатеље. "То је закључан рогове са ДР тако да не могу да га скинем, и неке друге Неметални браве које имају бројеве на 'Ем, тако да могу да уверите се он не узети га."

Њени пријатељи брег до obrijane mame мене и како ме изгледао.

"Он може пишкити туш кабином и даље са њом о, и ЕТ може носити га за дужи временски период. На овај начин, хеј више није у стању да себе додир. А сада да контролишем кад је дозвољено да мастурбирају, добити тврди, или имају секс у "било који начин" моја жена је.

"Одлична идеја!"

"Ја би требало да" се једна за мог мужа ".

То су били жртве део коментара. Након што сам га Носила једно време, почео сам "да некако навикнути на њега. Јер осећа другачије мој мали Цлитти остаје усредсређена на моје тело, а заправо не вагати се много.

Сада ћу да промени начин на који пишем ову причу, јер мој живот се променио. Госпођа Морин, жена сам ставио на "Бијело Дугме", је "прича до сада моја супруга путем е-поште. Ја сам био наредио да се сада позива И Морин и моја супруга "госпођа", и сада они имају нове идеје за мене.

Гдја Морин Разговарао сам са sexy mame на Интернету преко ИМ и она је морала да покуша мене миловати моје лоптице, која и даље су изложени. То ме је тешко да расте и то је болно за мене, од моје мало Цлитти је сада у овом пластични кавез. Тако сам сазнао убрзо после носећи уређај за кратко време, да бих сада треба да контролишем своје сексуалне емоције док је носио. Волим тешко да можете рећи да сам носио кад идем на посао или изађе из куће.

Такође, госпођа Морин је коментар о томе како је милкед у мом батине приче. Она сматра да Моја жена је потребна масажа простате, тако да би "Ја млеко на тај начин, чак и без додиривања мог малог Цлитти. Тако смо наредио да, заједно са неким теговима и звоно за мој мали Цлитти, и такође guzate jebaciceима двоструки пенис гег.

Сада, кад год ", неки од пријатеља моје жене доћи, сиђи моје панталоне, а ја сам приказани њени пријатељи. Намена Цетте Да ли је направио толико желим да се молим моју жену и њене пријатеље, тако да могу да из ове мото, сада и онда.

Такође, моја жена има пријатеља, који ће сам позив г-ђа Барбара, који живи у близини и који је кључ о кући, у случају хитне случајеве. Сада, ја сам имао да и даље стоје док госпођа Барбара је научио како да га ставите на мене и да га искључите. Моја жена каже госпођа Барбара Где је Одржава тастер, тако да она може да се бави са мном, ако је потребно. Тако да сада имам много више поштовања за Госпођа Барбара, а ја Приуштите Њена веома добро.

Сада тежине и звоно су стигли, а сада ово је мој нови поступак са своје господарице. Када сам стигао кући, сам променио у моје салон панталоне и мајицу. Даље, сам донети и тежине и звона на њу и пулл доун napaljena mama моје панталоне. Ја сам да се уверите инспекција КТ 2000 је још увек Сигурно на мене, а онда је веза звоно злато Или тежине. Звоно и тегови су прилогу је мала подесив кожни бенд који се уклапа око моје лопта врећи, одмах испод моје мало Цлитти. Пондери порушити и протежу моје лоптице доле ниже, а они љуљашка напред и назад када сам хода. "Ако сам био добар дечко, онда сам се звоно. Кад год сам на путу, звоно зазвони, па она зна тачно жељени где сам. Звоно иде ван, ако Такође ја покушавам да игра са мном, тако да сада моја супруга госпођа има пуну контролу над мене.

Такође, моја супруга госпођа је поставити редовно за моју чедност уређај Када рогове искључен. Ово је већ дошло. У петак ноћи, Њени пријатељи су позвани преко после вечере. Користио сам их на пиће и колачиће, а онда сам Смештен на екрану. Ако сам био добар, ја сам нека од чедност уређај и sisate jebaciceја сам Дозвољено да мастурбира пред 'их. Следеће, ја сам спанкед је ко жели да ме аплауз, а онда морам да молим их од сиса и лизање између њих Њихова легата. Двоструки пенис штос је такође стигао, а понекад и то је могао себи да буде, и ја их задовољити са тим.

Мој следећи ново искуство ће бити са простате масажер. Моја супруга жели да види да ли је госпођа може да ми млеко, а ја jebacice сам још увек у чедности уређаја. Циљ Мислим да ће касније писати "о томе. Такође, у међувремену, сам ће морати да чекам да видим шта мој пријатељ госпођа Морин из "Бијело Дугме" је у трговини за моју жену и моју господарицу.

Friday 7 May 2010

debele mame

Alex ustao off joj koljena, dopire debele mame ruku pomoći Sam stati pred kreće natrag prema autu u kojem crnka uhvatio kofer iz debla pratiti plavuša u kuću. Na katu je pokazala Sam u svoju sobu na kraju hodnika, obećavajući da će razgovarati poslije i zatim Alex backtracked kucati na vrata spavaće sobe Lisa's.

Lisa je gledajući cijelu scenu guzate jebacicekroz prozor, barem dok Alex sjeo i počeo plakati. On je tada bila je pozitivna crnka je govorio sve prave stvari, pa je dozvoljeno zavjese da ispusti samo jedna misao u umu. Odlučan da bi ona na slici damping lakše i ona i Alex, Mac Lisa uhvatio za ruku i zgodne mame njezin izdvajali od kauč vući zbunjena djevojka na katu.

"Molim Vas, neka u Lisa", Alex šapnuo, tiho kucaju na vrata spavaće sobe.

"Već ste odlučili, pa samo neka ga ide!" Lisa povikao.

"Ali ja nisam odlučio ništa Lis."

Lisa otvorena njezinim vratima, ali ne i sve na putu, a ona neka se ne bi Alex iznutra kao što je čvrsto držao nogom prema unutra.

"Zašto neće me pustiti u?"

"Za što Alex? Što god je potrebno reći, možete ga reći iz pravo postoji. "

"Fine! Da li mi šanse sexy mame na sve, ili je tvoj dečko uvijek ćeš doći prije mene? "

"Ne mogu odgovoriti na to. Znaš da ne mogu. "

"Tako je u osnovi to je sisate jebacicezajeb kad se možemo situaciji?"

"I guess."

"Fine. Samo tako da znam gdje stojim. "

"Volim te Alex."

"Volim te previše, ali ja volim Sam previše."

"Znam da to učinite. Volim Davida previše. "

"Svi smo toliko sjeban," Alex pouted prije tarifni niz na kauč.

Alex je bio pozitivan glavu bi eksplodirati od svih misli prolazi kroz njega, ali ništa u svom umu bilo je pronalaženje zajedničkog jezika i nekako uspjela zaspati unatoč gužvi kreće okolo unutra, ne budi dok je čula na televiziji .

Poglavlje 10

"Hi Theresa," Alex pozdravio riđokos kroz zijevanje i rastezanje.

"Nije li to zanimljivo kako ste na kauč, ali mogao sam se zakleo sam čuo zvukove seksa prije nego sam došao dolje," izjavio je Theresa.

Alex nije bio siguran je napaljene mame li Terezije izjava bila namjerno ili nenamjerno nevolje za pokretanje, ali plavuša praktički letjeli se uz stepenice, privlačenje se zaustavi kao cika zvučalo kroz Lisa's vrata spavaće sobe. Polako Alex okrenuo tipku da biste ga otvorili i vidjeti Lisa s glavom bacili natrag, a kad je izbočina na transmisiji na kvržicu ispod lima. Mac je zapetljanih za samo sekundu prije nego gole plavusedjevojka, sa svojom kapom okrenuo prema natrag, pokazala joj lice.

"Moving desno vidim," Alex pljune.

"To je pravo," Lisa grunted.

"Žao nam je Alex," Mac promrmljao.

"Fino, imati svoj način", Alex zareži.

Zatvaranje vrata, Alex pomaknuo obrijane zene svoju glavu s jedne na drugu ramena, slušanje kako joj vrat puknut i onda se preselila na vlastitu vrata spavaće sobe, postupno otvaranje. Sam je čvrsto zaspati sa slušalicama na do Alex zatvorena vrata i napravio joj put na za njih skinu crnka's uši. Sam oči otvorene fluttered kao ona, pogleda na osmijeh na lice smiješi dolje na nju.

"Ti si ovdje."

"Ja sam ovdje", odgovorio je Alex, puzeći na vrhu Sam.

"Why're ste ovdje?"

"Želim da vidi da li smo još uvijek čarobne. Nemojte me tretiraju kao posljednji put smo bili zajedno iako, ok, "Alex istaknuo, uklanjanjem joj majicu.

"Kako o više kao drugi debele crnkeputa prije?"

"Mmm, da, to su bili dobra vremena", Alex namršti. "Jeste li ikad vidjeli da mi razdvoji kad sam bio cheerleader?"

"Nažalost, ne," Sam chuckled.

"Pa, možda kasnije ću vam dati dlakave zene osobnu demonstracije," Alex ponudio, potezanje Sam u sjedeći položaj, kako bi omogućio uklonili joj majicu.

Ubrzo su ljubljenje i Alex sjetio koliko je voljela one poljupce. Ona je mogla osjetiti Sam ublažavanje natrag u nju previše kao sve misli Toby i Lisa nestale iz njihove umove. Njih dvoje počeli grickanje, sisanje i dira jedni druge kao Alex manevrirati oko Sam. Flinging sisate devojcicenogu preko crnka tijelo, Alex lizali i isisan svaki prostor je mogla doći.

Oh kako je ona propustila je tu i prekrasna maca i ubrzo Sam joj je u istom položaju kao što su radili svoje ruke oko kako bi se maziti međusobnim bradavice u isto vrijeme. Kad su došli, to je bio zajedno s jauk i plač punjenje tami sićušne sobe. Alex readjusted dok je bila umotana u jakom crnka ruke i ona je ležala dugo vremena, ne čineći ništa više nego debele zene igranje s vlasi kose Sam's.

"What're razmišljate o tome?" Sam pitao.

"Nas i kako smo gonna učiniti."

"Trebali smo dobiti naše svoje mjesto?"

"Koliko ste ukupno djevojke imaju seksualne odnose s te noći i noći nakon što sam otišao?"

"Sranje! Mislio sam da smo proteklih to? "

"No Nikad nisam rekao da sam bio prošlosti. Volim te, upravo ovdje i upravo sada, a ja te voljela tada, ali mnogo se toga dogodilo u međuvremenu. To je jedino što znam sigurno. Pa koliko? "

"Ne znam, možda šest te noći i jedan Nakon što si otišao, ali to jednostavno ne osjećaju pravu bez tebe."

"Proveo sam tjedan sam zadivljen kako bi se guzate plavuseeventualno moglo preko ušiju zaljubljen u nekoga da sam gledao namjerno hurt me. Ja još uvijek ne znam, ali znam ja još uvijek obožavam vas. Ja samo ne znam da li želim biti samo s vama ili bilo tko upravo sada. "

"Oh".

"Sam, ne gledati sve boli i mrsave zene uvrijedio. Ja želim biti s vama i ne znam, možda nakon škole je gotova, oboje smo željeli biti zajedno u isto vrijeme, ali sada mislim da je prilično očito da niti jedna od nas je spreman da će te obveze, ne ne vidiš to? "

"Ali ja te volim."

"Ja tebe volim. Bog, ja te volim toliko, ali zašto ne možemo razgovarati na telefonu i mogu vidjeti kada sam došao doma i možete napaljene zenedoći vidjeti mene. Možemo govoriti svaki sam noć, ako želite. Znam ja bih taj, ja jednostavno ne znam ako sam spreman da se s "baš si upravo sada."

"Ja sam."

"Da? Taj 'zašto našto te je dobio ljut na mene zbog napuštanja, te je proveo cijelu noć pokušavajući da se osjećam kao zadnji vic uzimajući sve one djevojke u grmlju ispred mene. Zašto nisi samo mi recite o Kladim se da je sa svima na zabavi? Zašto si se prema meni kao neka drolja s ceste i zgodne zene zašto si čekati mjesecima da odlučite se konačno mogli razgovarati sa mnom? "

"Tako telefonskih poziva i posjeta ha?" Sam je pitao kako ona blushed.

"Da," Alex nasmijala.

"Ali ako ja nazvati i reći da sam obrijane klinkedolazi da vas vidim, to bi se samo ti i ja cijelo vrijeme?"

"Da, a isto ako dođem kući."

"Mogli bi probati. Biste li i dalje biti moja djevojka, čak i kada ste s nekim drugim? "

"Pa, gotovo se osjeća na taj način već, pa ne mogu zamisliti da ćemo promijeniti. Vi? "

"Većina definitivno," Sam se nasmiješio.

"Dakle, koliko dugo borave sada?"

"Vjerojatno do ponedjeljka najkasnije dad'll ili da sam doista zatvoriti ovaj put."

"Pa, danas je još uvijek tek u celave klinkepetak."

"Mi smo bolji prestati gubit vrijeme onda," Sam upute, valjanje na Alex.

Bilo je gotovo još dva sata prije lepe mame djevojka radili do prilično apetit, tako Alex bacio na vrećaste stara majica joj je ukradeno od oca i ostavio Sam nasmijan gleda za njom dok je na čelu prema dolje kako bi par sendviča. Ona je samo bih bio u kuhinji za nekoliko minuta kada je Lisa, očito ima istu ideju, hodao u.